Societatea noastra, S.C. INSTALATII SI ECHIPAMENTE  SRL , importa si comercializeaza accesorii, echipamente si piese, pentru utilaje de constructii, brenduri precum:CASE CONSTRUTION,NEW HOLLAND CONSTRUTION,FIAT HITACHI,FIAT KOBELCO,KOMATSU,HITACHI,EUROCOMACH,KOMATSU,VOLVO,O&K, JCB,LIEBHERR,CATERPILLAR.Pentru toate aceste brenduri putem oferi piese origine OEM,iar pentru o mare parte dintre acestea putem oferi ,deasemeni, piese din productie alternativa,de inalta calitate,produsa de constructori cunoscuti la nivel mondial din ITALIA,GERMANIA,MAREA BRITANIE,sau KOREEA.

O solutie tot mai solicitata,in ultimii ani,in Romania,este posibilitatea de a oferii piese de schimb,sau subansambluri complete,reconditionate,rezultate din dezmembrari de asemenea utilaje. In incercarea noastra de a veni intodeauna in intampinarea clientilor nostri, am reusit sa avem colaborari stranse cu societati specializate in acest domeniu din:ITALIA,POLONIA,MAREA BRITANIE,SPANIA,GERMANIA,FRANTA,OLANDA,DANEMARCA.In acest mod reusind sa acoperim o diversificata gama de produse: transmisii tractoare,punti fata tractoare,motoare diesel tractoare,trompe punte spate tractor,reductori finali excavatoare,reductori rotire excavator,motoare diesel excavatoare,motoare incarcatoare frontale,punti incarcatoare frontale,cutii viteze buldoexcavatore,transmisii incarcatoare frontale,motoare hidraulice,pompe hidraulice,cilindri hidraulici,distribuitori hidraulici,brate excavare,componente cale rulare excavatoare. Putand oferi solutii pentru brenduri agricole precum: CASE IH,NEW HOLLAND AG,FIAT,LAVERDA,SAME,AGCO,LAMBORGHINI,FENDT,MASSEY FERGUSON,JOHN DEERE,CLAAS,FORD,DEUTZ FAHR, sau case de productie din domeniul utilajelor de constructii:CASE CE,NEW HOLLAND CE,FIAT HITACHI,FIAT KOBELCO,HITACHI,KOBELCO,KOMATSU,DOOSAN,JCB,CATERPILLAR,LIEBHERR,VOLVO,O&K,ATLAS,HYUNDAI.

Distribuitori transmisiii complete,punti, sau piese de schimb pentru transmisii CARRARO,la cele mai bune preturi de pe piata. Suntem in masura sa oferim piese pentru aceste transmisii, atat pentru utilaje agricole, cat si pentru utilaje de constructii.

Suntem distribuitori ai producatorului italian SAMPIERANA SPA. pentru miniexcavatoarele,excavatoarele sau miniancarcatoarele EUROCOMACH,pe piata din Romania.Utilaje extrem de fiabile si cu o productivitate excelenta, raportata la casele productive recunoscute pe piata din domeniu.

Pentru acelasi producator italian,suntem distribuitori de piese si elemente pentru calea de rulare,in cazul excavatoarelor pe senile, concasoarelor pe senile sau a altor asemenea aplicatii specifice.Acestia fiind unul dintre constructori recunoscuti in domeniu,alaturi de BERCO si USCO-ITR.

VTS CONSTRUTIONS-reductori transmisie finala excavatoare,productie alternativa, de inalta calitate,produse made in ITALY si made in KOREEA.

HAMMER S.R.L este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de ciocane hidraulice,ce pot echipa miniexcavatoarele, buldoexcavatoarele sau excavatoarele dumneavoastra.   Societatea noastra fiind unul dintre distribuitorii acestui cunoscut producator italian pe piata din Romania.

CANGINI BENNE este un  important producator de echipamente,utilizate pentru echiparea miniexcavatoarelor,excavatoarelor,buldoexcavatoarelor,miniincarcatoarelor sau a incarcatoarelor frontale. Societatea noastra fiind unul dintre distribuitorii acestui cunoscut producator italian,pe piata din Romania.

AMBROSI BENNE este de asemenea un cunoscut producator italian pt.cupe excavatoare,cupe incarcatoare frontale,cupe grilate, sau alte echipamente pentru excavatoare sau incarcatoare frontale.Societatea noastra fiind unul dintre distribuitorii acestui cunoscut producator italian,pe piata din Romania.

SIMEX S.P.A este un cunoscut producator de echipamente si atasamente complexe pentru miniexcavatoare, miniancarcatoare,buldoexcavatoare,excavatoare,sau incarcatoare frontale.Societatea noastra fiind unul dintre distribuitorii acestui cunoscut producator italian,pe piata din Romania.

CIAPONI S.R.L este un important producator italian pentru instalatii de gresare automatizata,centralizata si progresiva,cu larga utilizare, in cele mai diverse domenii de activitate.Suntem unici distribuitori ai acestor produse pe piata din Romania.

MINITOP S.R.L este un important producator pentru senile de cauciuc si anvelope pentru miniexcavatoare, miniancarcatoare sau pentru tractoare si combine agricole.Societatea noastra comercializeaza aceste produse pe piata din Romania.

CM CRUSHER-producator de accesorii si echipamente pentru utilaje agricole si utilaje de constructii(perii curetenie stradala,cupe concasor,freze pentru asfalt)

GARBIN S.R.L-producatorul recunoscutelor sapatoare de santuri pentru retele de fibra optica,ce pot fi utilizate fie ca echipament cu propulsie proprie,fie ca atasament pe un tractor agricol, sau utilaj de constructii.

Societatea noastra importa si comercializeaza piese, accesorii si echipamente pentru utilaje agricole.Tratam brenduri precum: CASE IH,NEW HOLLAND AG,JOHN DEERE,MASSEY FERGUSON,SAME,DEUTZ FAHR,FIAT AGRI,FENDT,LAVERDA,HURLIMANN.LANDINI. Putem oferi solutii in varianta pieselor rezultate din dezmembrari de asemenea utilaje.